Šoféroval napriek zákazu a pod vplyvom alkoholu. Muž sa vyhrážal bývalej manželke. Z kancelárie ukradli peniaze a stravné lístky

16.08.2010 Celý región

Šoféroval napriek zákazu a pod vplyvom alkoholu: Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinili včera vranovskí policajti 29 ročného muža z obce Kučín, okr. Vranov ...
Obvinený muž viedol v nedeľu (15.8.2010) v čase o 00:50 h po Ul. Cintorínskej vo Vranove n/Topľou osobné auto Škoda Favorit. Tu ho zastavila policajná hliadka, pričom pri kontrole policajti zistili, že auto viedol aj napriek tomu, že mu bol uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov na dobu 50 mesiacov. Zároveň pri dychovej skúške na alkohol mu policajti namerali 1.28 mg/l alkoholu. Stíhaný je na slobode.

Muž sa vyhrážal bývalej manželke:
Stropkovskí policajti vzniesli včera obvinenie 62 ročnému mužovi zo Stropkova a to pre prečin nebezpečného vyhrážania.
Obvinený muž býva so svojou exmanželkou. V sobotu 14.8.2010 v čase okolo 11:20 h jej pod vplyvom alkoholu začal doma vulgárne nadávať. Keď mu povedala, že zavolá políciu, k nadávkam pridal aj vyhrážky zabitím. Žena policajtov aj napriek tomu zavolala a títo muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Po vznesení obvinenia bol na neho zároveň spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

Z kancelárie ukradli peniaze a stravné lístky:
Prešovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do kancelárie na Kutuzovovej ulici v Prešove, ktorú včera (15.8.2010) večer oznámila 25 ročná Prešovčanka.
Zatiaľ neznámy páchateľ v nedeľu v čase od 18:50 h do 19:30 h bez zjavného poškodenia otvoril uzamknuté dvere kancelárie, vošiel dnu a ukradol kovovú príručnú pokladničku s peniazmi a zo zásuviek stola ďalšie peniaze a rôzne stravné lístky. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 14 200. - €. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región